Welke soorten automaten zijn er?

Het kan nogal verschillen wat de beste koffiemachine is voor uw bedrijf. Zo hebben sommige ondernemingen een voorkeur voor espresso automaten, maar andere bedrijven willen een koffiemachine waar snel veel koffie uit kan komen. Tijdens de zoektocht naar de beste koffiemachine is het zaak om goed te weten wat voor koffieautomaten er eigenlijk zijn. Wat is voor uw bedrijf en branche de beste koffiemachine?

U heeft een flink aantal opties:

  • Wat heeft uw voorkeur?
    Wilt u een machine waar filterkoffie uitkomt of is instant koffie een optie? Een andere keuze is bonen (espresso.) Wat voor koffie drinkt u het liefst?
  • Wilt u de machine in laten bouwen of komt de automaat los te staan?
  • Heeft de koffiemachine een vast waterpunt nodig?
  • Verschillende manieren van koffiezetten geven ook verschillende prijzen. Wat is uw budget?
  • Komt de koffieautomaat op een openbare plek te staan? Misschien wilt u dan geld voor de koffie vragen. We kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.

Een koffiemachine op de werkvloer draait over het algemeen overuren. Wilt u een machine die snel koffie maakt? Wat zijn de voordelen van een koffiemachine waar bonen ingaan?

Wilt u de bonen bij uw koffieautomaat geleverd krijgen? De beste koffiemachine is voor iedereen anders. Wilt u bijvoorbeeld een systeem zoals Cafitesse, waarbij de koffie exclusief bij uw koffieautomaat hoort?

CONTACT

Wij kunnen u helpen met het maken van de keuze voor de beste koffiemachine voor u en uw werknemers. Maar ook uw gasten moeten van de koffie kunnen genieten. Neem contact voor ons op en we gaan alle stappen bij langs. Zo krijgt u niet alleen de informatie die u nodig heeft, u krijgt antwoord op al uw vragen en zult zeker uitkomen bij de beste koffiemachine.

Koffie Machine